Gevarieerde schotel van verschillende soorten vis:
Per persoon: € 7,95
Luxe per persoon: € 9,95
Uit eigen Rook-oven:
Vers gerookte Zalmfilet!
Heerlijk zacht van smaak. Lekker als borrelhapje, voor- of tussengerecht of een beetje opwarmen en serveren bij een salade en pastaschotel.
Verse Zalmfilet gekruid met citroenpeper, vulling van verse kruidenkaas, verse spinazie en bos-ui
Oven: 15-20 minuten op 180 graden hete-lucht,
Prijs: € 3,25 per 100 gram
Met gerookte zalm
Bereiding: 10-15 min. rustig rondbakken.
Eventueel de laatste 5 min een stukje aluminiumfolie erover, zodat de binnenkant goed gaart.
Prijs: € 3,25 per 100
Met katenspek en honing-mosterd marinade
Bereiding: 10-15 min. rustig rondbakken.
Eventueel de laatste 5 min een stukje aluminiumfolie erover, zodat de binnenkant goed gaart.
Prijs: € 3,25 per 100 gram
Laat uw eigen ovenschotel door ons vullen. U zet hem in de oven en op tafel: Makkelijk, lekker en feestelijk!
Vraag ons om advies; wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.
Panga-Zalmrollen met gamba’s
Gemarineerd met een marinade van kerrie-ananas. Aangekleed met een groentenmix of zeekraal.
Oven: 30 min op 180 graden hetelucht. Ovenschotel afdekken met folie.
Er zijn vele variaties mogelijk om uw ovenschotel samen te stellen.
Aantal voorbeelden: