Laat uw eigen ovenschotel door ons vullen. U zet hem in de oven en op tafel: Makkelijk, lekker en feestelijk!
Vraag ons om advies; wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Gourmet

Wij maken gourmetschotels vanaf twee personen! U kunt kiezen uit gemarineerd en ongemarineerd. We hebben twee verschillende schotels, een gewone en een luxe.

Gourmetschotel 2 of 3 personen

€ 12,50

Per persoon

Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Panga Pimienta, Heilbot Provençaal, Knoflook garnalen en zeekraal

Gourmetschotel 4 of 5 personen

€ 12,50

Per persoon

Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Panga Pimienta, Heilbot Provençaal, Mix Indian, Knoflook garnalen, Zalm lemon pepper en zeekraal

Gourmetschotel luxe 2 of 3 personen

€ 14,75

Per persoon

Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Heilbot Lemon-pepper, Japanse Tonijn met sesam, Knoflook gamba’s en zeekraal

Gourmetschotel luxe 4 of 5 personen

€ 14,75

Per persoon

Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Mix provençaal, Japanse Tonijn met sesam, Zalm Lemon-pepper, Heilbot Parijs,  Knoflook gamba’s en zeekraal

Gourmetschotel Fruit de mer

Coquilles kerrie-ananas, knoflook gamba’s en mosselen provençaal

Ovenschotels

Wij maken ovenschotels in verschillende varianten. Zo kunnen wij een samenstelling maken, de goed aansluit op uw wensen.
De ovenschotels verkopen wij in aluminium bakjes. Maar, u kan ook uw eigen lege ovenschaal bij ons inleveren! Deze vullen wij dan met kruiden, vis, groenten en/of zeekraal en saus naar uw wens. Om een idee te krijgen maken wij bijvoorbeeld de volgende schotels:

  • Kabeljauwfilet met een mosterd-dille saus en gerookte zalmsnippers

  • Zalmfilet met witte wijnsaus, zeekraal en rivierkreeftjes

  • Panga-Zalmrollen gemarineerd in een Indian-marinade met hollandaise saus en aangekleed met gamba’s

  • Heilbotfilet met een vissaus, groentemix en garnalen

  • Scholfilet met witte wijnsaus, groentemix en garnalen

  • Zalmfilet met hollandaise saus (heerlijk voor bij de asperges)

  • Mix van zalm en kabeljauwfilet met witte wijnsaus, zeekraal en garnalen

Alle variaties zijn mogelijk!

Bereiding van de ovenschotel: heteluchtoven 180 graden, 25-30 minuten, afgedekt met aluminiumfolie. Uw eigen ovenschotel moet mogelijk iets langer, omdat een stenen of glazen schotel minder snel warm is dan een aluminium bakje.