Laat uw eigen ovenschotel door ons vullen. U zet hem in de oven en op tafel: Makkelijk, lekker en feestelijk!
Gourmet
Wij maken gourmetschotels vanaf 2 personen! U kunt kiezen uit gemarineerd en ongemarineerd. We hebben 2 verschillende schotels, een gewone en een luxe.

Gourmetschotel 2 of 3 personen
€ 9,95
Per persoon
Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Panga Pimienta, Mix Provençaal, Knoflook garnalen

Gourmetschotel 4 of 5 personen
€ 9,95
Per persoon
Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Panga Pimienta, Mix Provençaal, Knoflook garnalen

Gourmetschotel luxe 2 of 3 personen
€ 12,50
Per persoon
Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Mix provençaal, Japanse Tonijn met sesam, Knoflook gamba’s

Gourmetschotel luxe 4 of 5 personen
€ 12,50
Per persoon
Zalm Spaanse knoflook, Kabeljauw Honing-mosterd, Mix provençaal, Japanse Tonijn met sesam, Knoflook gamba’s

Gourmetschotel Fruit de mer
Coquilles kerrie-ananas, knoflook gamba’s en mosselen provençaal
Ovenschotels
Wij maken ovenschotels in verschillende varianten. Zo kunnen wij een samenstelling maken, de goed aansluit op uw wensen.
Onze ovenschotels verkopen wij in aluminium bakjes, maar het is ook mogelijk dat u uw eigen schotel bij ons inlevert, dan vullen wij deze met vis, kruiden en saus naar uw wens. Om een idee te krijgen maken wij bijvoorbeeld de volgende schotels:
-
Kabeljauwfilet met een mosterd-dille saus en gerookte zalmsnippers
-
Zalmfilet met witte wijnsaus, zeekraal en rivierkreeftjes
-
Panga-Zalmrollen gemarineerd in een Indian-marinade met hollandaise saus en aangekleed met gamba’s
-
Heilbotfilet met een vissaus, groentemix en garnalen
-
Scholfilet met tomatensaus en kaas
-
Zalmfilet met hollandaise saus ( voor bij de asperges)
-
Mix van zalm en kabeljauwfilet met witte wijnsaus, zeekraal en garnalen
Alle variaties zijn mogelijk. Kies uw vis en daarbij een lekkere saus.
Bereiding van de ovenschotel: Heteluchtoven 180 graden, 25-30 minuten, afgedekt met aluminiumfolie. Uw eigen ovenschotel moet mogelijk iets langer, omdat een stenen of glazen schotel minder snel warm is dan een aluminium bakje.

